Att ställa till med fest när man tar studenten är inget ovanligt, och något vi tidigare skrivit om, men vad som däremot inte hör till vanligheterna är att det dyker upp kändisar på festen – men det var precis vad som hände när systrarna Johansson i Varberg tog studenten.

Rött paketDet här med att göra inbjudningskort till sin studentfest kanske inte låter speciellt ovanligt eller extraordinärt, men när systrarna Johansson skulle välja vilka de ville bjuda in till sitt studentfirande la de till två gäster som de dock inte trodde skulle dyka upp. För tidningen Hallands Nyheter berättar systrarna hur de några månader innan studenten kom på en idé om att bjuda in någon kändis till sitt firande och eftersom att systrarna följt tv-profilerna Carina Berg och Christine Meltzer i deras reseprogram föll lotten på dem. Och mycket riktigt fick berg och Meltzer varsin inbjudan – och till allas förvåning så dök de dessutom upp!

Skickade inbjudan på skoj

Aldrig hade väl systrarna trott att duon skulle dyka upp, för efter att inbjudningarna skickats så hörde de inget svar från tv-profilerna men eftersom att inbjudningarna skickats på skämt mest så var det ingenting som de reflekterade över. Men när utspringet var klart och systrarna hämtades av sin pappa valde han att parkera på baksidan, vilket han enligt systrarna aldrig gör. Och till dem sa han att det skulle komma en liten överraskning, men att de inte skulle förvänta sig för mycket och när de kom in på tomten stod där ett stort grönt paket och väntade. Så fort systrarna började slita i paketet så började det röra sig – och inga mindre än Carina Berg och Christine Meltzer hoppade upp ur det. Och inte kom tv-profilerna tomhänta heller. Med sig hade de en piñata full av smink och de stannade större delen av kvällen där de tillsammans med ett tv-team åt, dansade och socialiserade med gästerna, och som grädde på moset så höll de även tal för tjejerna. Så om det finns en sak som man ska ta med sig som lärdom är det att: vem som helst kan dyka upp på fest – bara man skickar ett inbjudningskort!