Om du planerat att ta dig till Stockholm för att njuta av en grym weekend full av fest och hiphop är denna helg helt klart den rätta! Varför? Det finns faktiskt många bra anledningar. Den första? Det är löningshelg (i alla fall för de flesta) och när lönen ramlar in blir alla Stockholmare galna. Det är också någonting som skaparna bakom ”Payday” har koll på. Det är den senast hiphop-klubben i Stockholm och på Fredag är det dags för den första festen. Många bra artister kommer att medverka som DJ:s för eventet och det kommer bli storslaget för alla som tar sig dit. Dessutom kommer det att serveras öl för 23 kronor innan 23, vilket mest troligt kommer att locka många. Det är på Mariatorget som spektaklet håller hus, och som om allt ovan inte är tillräckligt magisk information kommer också artisten Skizz ha sin releasefest just där, följt av ett uppträdande när klockan närmar sig midnatt. Inte att missa helt enkelt.

Och om detta inte är tillräckligt för er festtokiga därute finns det självklart också möjlighet att komplettera kvällen med en utgång också på lördagen, det bestämmer du och ditt gäng själva. Men ett som är säkert är i alla fall att fredagen i Stockholm INTE får missas. Om du inte bor i Stockholm bör du passa på att boka in ett hotell redan idag för att vara säker på att du får plats i staden. Det är nämligen många som kommer att ta sig dit och du vill helt klart inte missa denna hiphop kväll. Vill du hitta ett bra hotell med en bra hotellbar kan du läsa vad vi rekommenderar i ett inlägg här!

Så om man då bestämt sig för att åka till Stockholm, då måste man sen bestämma sig för vart man ska bo. Ett tips kan då vara att bo på ett ställe med en grym hotellbar! Det finns många hotell i Stockholm som är trevliga att inte bara bo på, utan även hänga på!